Când se difuzează „Românii au talent 2021”, sezonul 11. Show-ul va avea două ediții pe săptămână

1 lună in urmă 25

Românii au talent 2021, sezonul 11, va începe din 5 februarie, la Pro TV.  Concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților ne vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel.

Program Românii au talent 2021

În ce zile se difuzează Românii au talent pe Pro TV

Dacă până acum, show-ul de talente era difuzat o zi pe săptămână, vinerea, sezonul 11 vine cu o premieră. În acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea și lunea!

Prima ediție Românii au talent 2021 va fi vineri, 5 februarie, de la ora 20:30.

Câte două golden buzz-uri

Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că își merită locul în următoarea etapă, iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri.

Când se difuzează „Românii au talent 2021”, sezonul 11. Show-ul va avea două ediții pe săptămână

Și în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.

„Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc.

Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”, spune Pavel Bartoș despre noul sezon.

Smiley a zis că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este!

Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă