„Când pleacă de la palat camerele, începe și dă cu piciorul în ei!”. Becali, acuzat de violență!

3 săptămâni in urmă 14

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri despre Gigi Becali. Impresara de fotbaliști susține că patronul lui FCSB lovește oamenii nevoiași, care vin la palatul acestuia, după plecarea jurnaliștilor.

Gigi Becali este cunoscut pentru faptele de caritate pe care le face. La palatul acestuia, din București, obișnuiesc să vină oameni nevoiași, pe care patronul lui FCSB îi ajută cu bani.

Între Gigi Becali și Anamaria Prodan a pornit un adevărat război, din cauza implicării lui Giovanni Becali în transferul lui Dennis Man la Parma.

Anamaria Prodan îl acuză de violență pe Gigi Becali

Impresara de fotbaliști susține că Gigi Becali ar jigni și chiar lovi oamenii nevoiași care vin la palatul acestuia, după ce camerele TV pleacă. În plus, Anamaria Prodan a vorbit despre soția patronului de la FCSB, căreia i-ar fi rușine să se afișeze cu acesta, în spațiul public.

„El se preface foarte bine. «Eu ajut, tată, eu fac, tată». Tot ajutorul ăsta este doar când sunt camerele video. Când pleacă de la palat camerele, începe şi îi înjură pe toţi, dă cu piciorul în ei. Ăsta este Gigi Becali. Toată lumea îl ştie.

Noi facem poveşti, zicem că e băiat bun. Copiilor lui, tuturor le este ruşine. Uite ce nevastă fină are. Aţi văzut-o să iasă cu el, să îl bage în seamă? Se face de râs cu un asemenea specimen. Omul e primitiv, nu ai ce să-i faci”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Sport.

Anamaria Prodan tună, după ce Becali a anunțat că rupe contractele

Anamaria Prodan susține că jucătorii de la FCSB nu-și vor rezilia contractele cu ea, așa cum Gigi Becali a anunțat, deoarece ar trebui să-i plătească mai multe daune stipulate în contracte. În plus, Anamaria Prodan (48 de ani) a avut cuvinte batjocoritoare la adresa lui Gigi Becali (62 de ani).

„Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte.

Dacă jucătorii Stelei au curaj și sunt bărbați, atunci ei merg la Gigi Becali și-i spun acestuia frumos: «noi avem un contract, mergem cu el până la capăt».

Doar n-o să credeți că va scoate acum 8 jucători din primul 11 al FCSB-ului ca să-i dea afară pentru că au contracte cu mine.

Hai să nu exagerăm, că nu e Gigi Becali buricul pământului, da? E vai de mama lui. Nu poate să joace toată nunta după cum vrea el. pentru că nu are voce, falsează. El să fluiere la oi, atât poate”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

The post „Când pleacă de la palat camerele, începe și dă cu piciorul în ei!”. Becali, acuzat de violență! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă