"Când jucam cu ei nu vedeam mingea!" Diferența dintre Hagi și Rednic, observată de un fost adversar al Viitorului

1 lună in urmă 1

Liga 2: Rapid - Csikszereda, sâmbătă, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Tsoumou a egalat în minutul 90+1 pentru dobrogeni, după ce Academica a cerut un penalty în minutul 82. 

Vasile Miriuță: "Sunt previzibili, lenți"

Vasile Miriuță, fost adversar al grupării de pe Litoral pe vremea în care echipa era antrenată de Gheorghe Hagi spune că în prezent trupa lui Rednic joacă lent și previzibil.

”Viitorul, pe vremea lui Gică Hagi juca între liniile adverse. Când jucam cu ei nu vedeam mingea. Acum, sunt previzibili, lenţi!", a declarat Vasile Miriuță, aseară, pentru Look Sport. 

Băimăreanul a fost adversar al Viitorului condus de Hagi din postura de antrenor la CFR Cluj, Concordia și Dinamo.

Gruparea din Ovidiu se află pe locul 9, cu 30 de puncte după 26 de partide, în timp ce Academica Clinceni se situează pe poziția a șasea, cu 37 de puncte după 26 de partide.

Ce spus Mircea Rednic la finalul meciului

Mircea Rednic le-a transmis elevilor săi un mesaj puternic

”E un punct meritat, deși ne-am fi dorit să câștigăm. Clinceni se apără aglomerat, știm asta. Așteaptă greșeala adversarului, iar noi am pierdut o minge la mijlocul terenului, unde n-ai voie să riști. Apoi, același scenariu ca-n fiecare meci: centrare din lateral, marcaj lateral, ei au doi inși în careu și dau gol. Apoi noi am forțat cu Tsoumou, jocul a fost mai bun în repriza a doua.

Jucătorii mei trebuie să fie mai responsabili, n-ai voie să stai așa în teren. Sunt faze de evitat, ei n-au avut cine știe ce ocazii. Păcat, sunt jucători cu experiență pe zonă centrală.

Mi-aș fi dorit să-ncep cu Tsoumou, dar el e venit de trei săptămâni. Nu poate juca mai mult de o repriză deocamdată. Se vede că are calitate, aveam nevoie de el. E greu de spus dacă Academica a avut penalty. Și noi am avut o situație la Tsoumou, nu vreau să vorbesc despre arbitraj”, a declarat Mircea Rednic.

VIDEO Rezumatul meciului Viitorul - Academica 1-1

Etichete: gheorghe hagi , mircea rednic , viitorul , vasile miriuta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă