Când începe „Vedeta populară”, sezonul 7, la TVR 1. Iuliana Tudor: „Filmările au loc în pandemie, în condiții restrictive”

4 săptămâni in urmă 23

Emisiunea „Vedeta Populară” de la TVR 1 a ajuns deja la al șaptelea sezon. După preselecțiile care au avut loc la începutul toamnei, s-a aflat acum și data când show-ul va debuta pe micul ecran. Conform TV Mania, prima ediție din noul sezon va fi difuzată duminică, 7 noiembrie, de la ora 21.00.

Iuliana Tudor, gazda emisiunii, a făcut declarații despre cel de-al șaptelea sezon „Vedeta Populară”. „Ne-am dorit ca sezonul cu numărul 7 să fie o pledoarie pentru suflet. Ne facem datoria la TVR pentru ca în fiecare duminică seara oamenii să aibă acces la o oază de liniște, de detașare de tot ce se întâmplă în jurul nostru. Ne dorim ca această emisiune să fie ca o doză de oxigen pentru sufletul oamenilor, cu emoții, cu tineri, cu povești frumoase, cu oameni parcă dintr-o altă lume, cu alte principii și care trăiesc frumos și încă în spiritul tradiției”, a spus prezentatoarea în vârstă de 44 de ani, care a specificat că show-ul nu va suferi modificări.

„Și în acest sezon vom avea orchestre din toată țara, pentru că în fiecare sezon am încercat să variem, iar juriul are aceeași componență”, a mai adăugat ea.

 „Filmările au loc în pandemie, în condiții restrictive”

Referitor la modul în care au decurs filmările pentru acest sezon „Vedeta populară”, Iuliana Tudor a dezvăluit pentru TV Mania că toate regulile au fost respectate, s-au luat măsuri anume pentru ca toți participanții să fie în siguranță. „Sezonul se desfășoară în pandemie, în condiții restrictive, cu măsurile de rigoare și până acum totul a decurs foarte bine. Doamne ajută să fie la fel și în continuare.

iuliana-tudor-sezonul-7-vedeta-populara-9Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cred că e nevoie de programe care să le vorbească oamenilor cu emoție și care să le aline pierderea normalității vieții sau chiar a unor oameni dragi. E nevoie de muzica tradițională românească, pentru că are puterea aceasta de a alina sufletul. Șapte e un număr magic, e numărul perfecțiunii și chiar dacă e greu de atins, ne dorim să fim așa pentru telespectatorii noștri”, a declarat prezentatoarea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă