Când are loc finala „Asia Express”, sezonul 4 și cât este marele premiu al competiției

1 săptămână in urmă 15

Finala „Asia Express”, sezonul 4, de la Antena 1 se apropie cu pași repezi. S-a aflat data exactă când va fi desemnată echipa învingătoare a acestui sezon de pe „Drumul Împăraților”. Câștigătorii vor pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

După zeci de probe în Turcia, în Georgia, în Iordania și acum, în Israel, competiția „Asia Express”, sezonul 4 ajunge la final. Nu mai e mult timp și se va afla câștigătorul celei mai iubite competiții de la Antena 1. Premiul pentru care echipele luptă este în valoare de 30.000 de euro. În acest moment, patru echipe se duelează, este vorba despre Mihai Petre și Elwira, Cuza și Emi, Lidia Buble și Estera, Cosmin Natanticu și Eliza. Rămâne de văzut care dintre ele va primi marele premiu.

Finala „Asia Express”, sezonul 4

Duminică, 28 noiembrie 2021 se va difuza la Antena 1 finala „Asia Express”, sezonul 4. De la ora 20:00, telespectatorii vor putea vedea care este ultima probă a echipelor finaliste și vor afla cine câștigă competiția de pe „Drumul Împăraților”.

finala-asia-express-sezonul-4-la-antena-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

4 echipe se luptă la „Asia Express”, în Israel, pentru marele premiu

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, cele patru echipe rămase în cursa pentru amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro ajung în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților: „Știți cât de tare ne-am dorit? Dincolo de faptul că suntem în etapa finală, ne-am dorit enorm să ajungem aici”, va spune Cosmin Natanticu.

Emi și Cuza, Mihai și Elwira, Eliza și Cosmin, Lidia și Estera trebuie să se pregătească pentru cea mai grea cursă de până acum, căci la doar câțiva pași de finală, fiecare cuplu de vedete va încerca din răsputeri să fie cu un pas înaintea adversarilor. Mai mult decât atât, o nouă regulă impusă de Irina Fodor va pune și mai mult accent pe faptul că în etapa finală a competiției cel mai dur reality-show vine cu și mai multe provocări: „Ne așteptam ca ultima săptămână să fie extrem de grea, dificilă, solicitană. Suntem siguri că vom trece prin atâtea încercări, încât nici nu ne imaginăm finala în momentul acesta”.

Ediția de marți seară va fi una plină de adrenalină, dar și de emoție, pentru că vedetele vor citi scrisorile primite de la coechipierii lor din cursă. Care va fi reacția lor, cum va arăta prima zi din Israel și ce provocări vor avea de depășit concurenții, telespectatorii vor afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție „Asia Express- Drumul Împăraților”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă