Când ar mai putea șofa Florinel Coman, după ce s-a ales cu dosarul penal

1 lună in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Fotbalistul celor de la FCSB s-a ales cu dosar penal după ce luni a fost prins fără carnet de conducere, valid pentru România, pe austostrada A2, sensul de mers dinspre Constanța spre București.

Gigi Becali a intervenit rapid și i-a luat apărarea ”bijuteriei” sale. A spus că acel permis de fapt ar fi valid și că ar fi fost obținut în Ucraina.

Când ar mai putea șofa din nou Florinel Coman. Poate primi un an cu suspendare

Surse susțin că cei din Poliție ar fi demarat deja o anchetă, că la mijloc ar fi vorba despre o rețea de permise false și că lui Coman i s-ar fi propus să colaboreze. În schimb, fotbalistului i s-ar fi promis cea mai mică pedeapsă, eventual o condamnare cu suspendare.

Cert este că va mai trece o bună perioadă până când Florinel Coman va putea șofa din nou.

Pentru conducere fără permis, Florinel Coman s-a putea alege cu o pedeapsă de un an cu suspendare. Dosarul ar putea dura cel puțin un an. Însă, dacă se va dovedi că a folosit cu bună știință un permis fals, lucrurile se complică. Este posibil însă ca, instanța să mai acorde și un termen în care fotbalistul nu va putea să se prezinte la cursurile unei școli de șoferi pentru a-și putea obține un permis de conducere.

În orice caz, Florinel nu va putea face acest lucru mai devreme de doi ani, susțin cei de la newsweek.ro.

Etichete: gigi becali , florinel coman , florinel coman dosar penal , botosani - fcsb live video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă