Când apare vaccinul anti-cancer

1 lună in urmă 1

Cercetătorul german spune că BioNTech lucra deja la un astfel de ser înainte de izbucnirea pandemiei. Această tehnologie a fost folosită pentru a crea vaccinul anti-COVID.

''Este bine să iei decizii îndrăzneţe şi să ai încredere că ai la dispoziţie o echipă extraordinară. Aşa vei reuşi să rezolvi orice problemă şi să depăşeşti orice obstacol îţi apare în cale, în timp real.

Există un proces foarte rigid care nu se opreşte după ce un vaccin a fost aprobat. El continuă. Şi de fapt el continuă acum în întreaga lume unde instituţiile folosesc sisteme de raportare pentru a descoperi şi verifica observaţii cu privire la vaccinul nostru sau la alte vaccinuri pentru a putea acţiona.

Este foarte greu de prevăzut în dezvoltare. Noi ne aşteptăm totuşi ca în câţiva ani să avem vaccinuri împotriva cancerului pe care să le putem oferi oamenilor'', a spus  Ozlem Tureci, fondator BioNTech.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă