Când apare sezonul 2 al serialului fenomen ”Jocul Calamarului”. Netflix a făcut anunțul

1 lună in urmă 25

Sezonul 2, din 2021 al serialului care a luat lumea în asalt – Squid Game – ar putea reveni, pe Netflix. Iată când apare sezonul 2 al serialului fenomen ”Jocul Calamarului” și care este anunțul făcut de Netflix.

”Jocul Calamarului” de pe Netflix – când apare sezonul 2 al serialului fenomen

Squid Game este în mod oficial cel mai urmărit serial original Netflix până acum și tot acest succes a dus la o întrebare evidentă: va exista un sezon Squid Game 2?

Seria sud-coreeană, creată de Hwang Dong-hyuk, este o dramă de supraviețuire cu un grup de 456 de cetățeni cu bani, care sunt atrași într-o competiție mortală în speranța de a câștiga un premiu masiv de 45,6 miliarde de câștiguri (sau 38,7 milioane de dolari SUA). Grupul concurează într-o serie de jocuri pentru copii precum lumina roșie, lumina verde – dar, spre deosebire de jocul din recreere, telespectatorii își dau seama curând că consecințele sunt în mod decisiv amenințătoare de viață.

Cel mai urmărit serial Netflix – Jocul Calamarilor

Odată cu încheierea seriei de nouă episoade, a primului sezon a serialului fenomen de pe Netflix, Squid Game (Jocul Calamarului) de pe Netflix, turneul recrutează noi membri.

Succesul mare al serialului Squid Game – Jocul Calamarilor, sezonul 1, înseamnă că directorii Netflix trebuie să spere un alt sezon. Iată o privire asupra a ceea ce știm până acum, de la realitate la zvonuri.

Squid Game – Jocul Calamarilor de pe Netflix

Au fost lansate câteva detalii despre sezonul 2 al serialului fenomen: Squid Game (Jocul Calamarului). Chiar apariția unui nou sezon este doar speculație.

Potrivit cnet.com, scriitorul-regizor Hwang Dong-hyuk a declarat pentru Variety la sfârșitul lunii septembrie că ar putea reveni la filmele pe ecran mare înainte de a se gândi la o continuare a jocului Squid Game.

„Nu am planuri bine dezvoltate pentru Squid Game 2”, a spus el.

„Este destul de obositor doar să ne gândim la asta”.

Cu toate acestea, puterile de convingere ale Netflix sunt infame, mai ales când vine vorba de spectacole care au devenit un astfel de succes.

Sezonul 2 al serialului ”Jocul Calamarului”

Când este data lansării pentru sezonul al doilea al serialului ”Jocul Calamarului”? Potrivit marca.com, rămâne foarte probabil ca sezonul al doilea să lanseze o a doua serie în a doua jumătate a anului 2022. Netflix nu a anunțat încă un al doilea sezon, dar putem specula totuși ce s-ar putea desfășura.

Distribuția ”Jocul Calamarului”, deoarece majoritatea personajelor din primul sezon au murit deja, numărul personajelor care se întorc vor fi probabil limitate. 

The post Când apare sezonul 2 al serialului fenomen ”Jocul Calamarului”. Netflix a făcut anunțul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă