"Când am venit aici, am vorbit cu Cristea să fie jucător, nu antrenor". Nicolo Napoli, încântat după Viitorul - Poli Iași 1-2

1 lună in urmă 26

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

La finalul partidei câștigate cu 2-1, antrenorul moldovenilor, Nicolo Napoli, a fost întrebat ce părere are de prestația lui Andrei Cristea, care a dat o pasă de gol, însă care a fost când jucător, când antrenor, în ultima vreme.

Nicolo Napoli: "Când am venit aici, am vorbit cu Cristea să fie jucător, nu antrenor"

"Echipa a făcut un meci foarte bun. Am vorbit înainte de meci că e unul fundamental și trebuie câștiat. Băieții au dat sută la sută toți. Am reușit să dăm gol, ei au egalat, iar apoi echipa a fopst în viață, am câștigat cu 2-1 meritat.

Eu, cân am venit aici antrenor, am vorbit cu Cristea că poate să vină ca fotbalist, nu altfel. Eu cred că rezultatul acesta e fundamental pentru noi. Am avut reacție, am câștigat un meci, am lucrat foarte bine, acum ne gândim la următorul meci foarte dificil. Avem un lot numeros", a spus Nicolo Napoli.

Nicolo Napoli a fost numit antrenor la Poli Iași pe 12 martie. Anterior, Andrei Cristea a pregătit echipa de câteva ori. Atacantul de 36 de ani a fost anunțat în funcția de antrenor pe 31 ianuarie, însă a debutat pe 9 februarie, din cauza infectării cu COVID-19, în înfrângerea cu Petrolul Ploiești din Cupă.

Fostul atacant a rezistat pe bancă doar patru meciuri, toate pierdute.

Etichete: andrei cristea , poli iasi , nicolo napoli
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă