Canalele de Youtube ale unor televiziuni din Myanmar, controlate de armata, au fost inchise

1 lună in urmă 3

YouTube a inlaturat de pe platforma cinci canale ale retelelor de televiziune din Myanmar controlate de armata, ca reactie la lovitura de stat din tara asiatica, relateaza Reuters.

Un purtator de cuvant a transmis: "Am eliminat mai multe canale si am inlaturat cateva clipuri de pe YouTube in conformitate cu liniile directoare ale comunitatii noastre si cu legile in vigoare".

Intre canalele inlaturate se afla si cel al televiziunii de stat, MRTV, precum si Myawaddy Media, detinut de armata, MWD Variety si MWD Myanmar, potrivit gigantului tehnologic.

Pe 1 februarie, armata din Myanmar a preluat puterea in tara, dupa ce a acuzat ca alegerile din luna noiembrie au fost fraudate. Liderul de factor Aung San Suu Kyi a fost retinut, la fel si mai multi oficiali. De mai bine de o luna, au loc proteste ample, soldate de cele mai multe ori cu violente. Aproximativ 20 de oameni au fost ucisi in timpul demonstratiilor.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Thomas Andrews, reprezentant ONU pentru drepturile omului in Myanmar, a indemnat Consiliul de Securitate - care se va intalni vineri pentru a discuta situatia - sa impuna juntei un embargo global si sanctiuni economice. Intr-un raport intocmit de el este cerut ca statele sa impuna sanctiuni asupra Myanmar Oil and Gas Enterprise, controlata acum de armata si care reprezinta cea mai mare sursa de venit.

Citeste si:

O altfel de revista a presei. Cele mai importante stiri din 4 martie 2021Cazul socant petrecut in Bucuresti: doi cetateni, tarati de politisti la marginea Capitalei si batuti cu salbaticie. La final, un agent a urinat peste o victima"Minune" birocratica la podul suspendat peste Dunare. "Am facut astazi un pas mare pentru evitarea scenariului negativ"La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori. C-asa-i in tenis"Cum "a subtiat" administratia Firea patrimoniul Bucurestiului cu miliarde de lei. Lista manevrelor contabile facute din pix
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă