Campionatului Naţional de Off Road din Gorj: zeci de piloţi şi-au arătat abilităţile în cea de-a treia ediţie

1 lună in urmă 29

Motoare turate şi adrenalină cât cuprinde. Localitatea Runcu din judeţul Gorj a fost gazda celei de-a treia ediţii a Campionatului Naţional de Off Road. Zeci de piloţi şi-au arătat abilităţile pe cele mai interesante şi dificile trasee de off road din țară.

Aproape 60 de piloţi experimentanţi au luat startul la cea de-a treia ediţie a Campionatului Naţional de Off Road de la Runcu. Traseul, lung de zeci de kilometri, a fost ca un deliciu pentru piloţi.

Florin Cosmin, pilot: Traseul foarte bun. Este un traseu bine făcut. Etapa de la Runcu mereu a fost una foarte frumoasă. Este una de familie, mulţi sunt cu soţiile şi copiii. Traseul destul de tehnic, nu foarte dificil, dar adaptat clasei.

Emilian Burdea, pilot: Plin de energie. Emoţii nu, doar oboseală. Emoţi au fost ieri, înainte de primul start, prima zi. Traseul este superb. Un traseu cu adevărat de extremă. 100% ok.

Nu doar cei care au participat la competiţie s-au bucurat de eveniment, ci şi cei care au venit să vadă spectacolul.

Localnic: Vin oameni noi şi cunosc Gorjul. E bine că se dezvoltă şi turismul şi probabil afacerile locale. Maşinile interesante, nu că m-as pricepe, noi am venit pt copil sa le vada, dar nu vezi in fiecare zi asa ceva pe drumurile Gorjului.

Turist: Pare interesant. Îmi pare rău că nu am văzut startul, dar măcar sfârşitul să-l vedem. Să vedem ce mai apare pe aici. Măcar să vedem şi noi maşinile.

Competiţia de Off Road a început joi şi se termină astăzi, cu premierea participanţilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă