Campionatul Franței îi dă mari bătăi de cap lui Lionel Messi! Lucrul care nu i s-a mai întâmplat de 15 sezoane

1 lună in urmă 17

  • Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Sepsi, luni, 20:30, Digi Sport 1

Lionel Messi a avut o ocazie mare în prima repriză, dar Pau Lopez i-a scos de sub bara transversală lovitura de cap. Apoi, argentinianul l-a servit în repetate rânduri pe Kylian Mbappe, dar nu a reușit să fie nici pasator decisiv.

Campionatul Franței îi dă mari bătăi de cap lui Lionel Messi! Lucrul care nu i s-a mai întâmplat de 15 sezoane

"Puricele" nu a marcat vreun gol și nici nu a oferit vreun assist în celelalte trei meciuri jucate pentru noua sa echipă în campionatul Franței (cu Reims, Lyon și Rennes).

Conform celor de la Stats Foot, este pentru prima dată în 15 sezoane de când sextuplul câștigător al Balonului de Aur nu reușește să fie decisiv în primele patru meciuri din campionat. Ultima dată, acest lucru s-a întâmplat în sezonul 2005/2006, atunci când evolua pentru Barcelona, în La Liga.

Un suporter a ”invadat” terenul la OM - PSG și s-a dus direct la Lionel Messi

În minutul 72 al jocului de la Marseille a avut loc și un moment inedit, cu starul argentinian în prim-plan. Aflat în posesie, Lionel Messi spre îndrepta către poarta lui Marseille, dar a fost ”blocat” de un fan care a ”invadat” terenul. Suporterul, îmbrăcat în culorile lui Marseille, a trecut neobservat și a avut timp să ajungă la Lionel Messi și chiar să atingă balonul înainte ca forțeze de ordine să intervină.

În momentul în care au realizat ilegalitatea, forțele de ordine s-au mobilizat și au intrat în număr mare, 11, pe gazon pentru a-l ”evacua” pe fan. Lionel Messi a rămas calm în momentul în care fanul s-a apropiat de el și, după ce totul s-a calmat și suporterul lui Marseille a fost scos de pe teren, chiar a zâmbit.

Etichete: psg , lionel messi , campionatul frantei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă