Campioana Europei, zguduită de un nou scandal! Negocierile pentru reînnoirea contractului lui Lucas Hernandez au declanșat un adevărat tsunami la Bayern Munchen!

1 lună in urmă 10

Semnarea unei noi înțelegeri cu internaționalul francez Lucas Hernandez este unul dintre fronturile deschise ale celor de la Bayern Munchen și a dus la un nou scandal, după cel din cazul David Alaba.

Există tensiuni legate de acest subiect între directorul sportiv al bavarezilor Hasan Salihamidzic și tehnicianul Hansi Flick, pentru că antrenorul îi preferă pe Alaba și Boateng.

Lucas Hernandez nu a acceptat oferta de reînnoire a contractului venită din partea lui Bayern Munchen și a aruncat în aer atmosfera de la club.

Internaționalul francez Lucas Hernandez nu este mulțumit de rolul pe care îl are la echipa campioană a Europei și acesta este motivul pentru care ezită să semneze un nou contract cu bavarezii.

Acest lucru a provocat un adevărat cutremur la Munchen. Directorul sportiv Hasan Salihamidzic este furios pe antrenorul Hansi Flick pentru că preferă să îi titularizeze pe Alaba și pe Boateng, în detrimentul jucătorului francez.

Lucas Hernandez vrea să plece de la Bayern Munchen

În cazul în care managerul bavarez nu își va schimba optica față de subiectul Lucas Hernandez, fotbalistul francez este decis să plece de la Bayern la prima ocazie pe care o va avea. Pentru a împiedica acest lucru, Salihamidzic pune presiune pe Flick să conteze mai mult pe fostul jucător de la Atletico.

Cu toate acestea, tehnicianul german continuă să joace cu Alaba și Boateng titulari. Soarta lui Alaba la Bayern este decisă deja, din moment ce fundașul austriac o va părăsi pe campioana din Bundesliga la finalul acestui sezon, cu destinația cea mai probabilă Real Madrid.

Fără Alaba și Lucas, Bayern ar avea probleme mari în defensivă. Internaționalul francez este sub contract cu gruparea de pe Allianz până în 2024, dar rămâne de văzut dacă îl va duce la bun sfârșit.

Altfel, Bayern Munchen a trăit o umilință în Cupa Germaniei. Deținătoarea Ligii Campionilor a pierdut calificarea în optimi, după ce a fost eliminată de echipa din Zweite, Holstein Kiel.

The post Campioana Europei, zguduită de un nou scandal! Negocierile pentru reînnoirea contractului lui Lucas Hernandez au declanșat un adevărat tsunami la Bayern Munchen! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă