Campioana Europei la vaccinare, Israelul, va imuniza palestinienii cu permis de munca

1 lună in urmă 2

Zeci de mii de palestinieni care au permis de lucru in Israel vor fi vaccinati, anunta campioana Europei la imunizarea anti COVID-19.

Palestinienii care vor fi imunizati sunt fie pe teritoriul israelian sau in coloniile din Cisiordania ocupata, au confirmat duminica autoritatile israeliene, relateaza AFP.

"Esalonul politic a aprobat astazi (duminica) o campanie de vaccinare pentru muncitorii palestinieni cu permis de munca pentru Israel si comunitatile din Iudeea si Samaria (nume dat de statul evreu coloniilor din Cisiordania)", a indicat intr-un mesaj adresat media Cogat, organismul Ministerului Apararii care supravegheaza activitatile civile in teritoriile palestiniene.

CITESTE SI:

Diana Sosoaca, apel la Serviciile Secrete: "Sa opreasca aceasta mazilire a poporului roman". Atac la adresa PSDPovestea romancei care s-a scolit in Italia si Elvetia, apoi a revenit acasa pentru a-si face propriul brand de inghetata molecularaVIDEO Madalin Ionescu si-a scos nevasta din pat, in creierii noptii, pentru o surpriza de proportiiFOTO Cine este singura romanca care a stat la masa cu MessiCodrin Stefanescu, o noua vizita la Liviu Dragnea: "Sperantele si voturile multor romani se afla intr-o celula din Rahova"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă