Campioana de la US Open, Naomi Osaka, a declarat forfait pentru turneul de la Roland Garros

2 months ago 3

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, câștigătoare la US Open săptămâna trecută, a declarat forfait pentru turneul de Mare Şlem de la Roland Garros (27 septembrie - 11 octombrie), din cauza unei accidentări coapsă.

18 Septembrie 2020, 08:52 (actualizat 18 Septembrie 2020, 10:27) |

Naomi Osaka

"Din păcate, nu voi putea juca la Roland Garros în acest an. Coapsa încă mă doare şi nu voi avea timp să mă pregătesc pentru zgură", a scris Osaka pe rețelele de socializare.

"Aceste două turnee sunt  prea apropiate unul de celălalt pentru ca eu să pot participa în acest an'', a adăugat nipona, care va împlini 23 de ani luna viitoare.

pic.twitter.com/W0tLuvib5U

— NaomiOsaka大坂なおみ (@naomiosaka) September 18, 2020

Anul acesta, între US Open şi Roland Garros este o pauză de doar două săptămâni, după ce Openul Franţei a fost amânat până la sfârşitul lunii septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, care a oprit circuitul profesionist de tenis timp de patru luni, notează Agerpres.

În cazul unor jucători şi jucătoare, precum Osaka, pauza a fost chiar de şase luni, japoneza revenind în competiţie abia la sfârşitul lunii august, cu ocazia turneului de la Cincinnati, mutat în "bula" de la Flushing Meadows, care a găzduit apoi şi US Open.

Naomi Osaka, numărul 3 mondial, a cucerit săptămâna trecută, la New York, cel de-al treilea titlu de Mare Şlem din carieră și al doilea de la New York. A învins-o în finală, cu 1-6, 6-3, 6-3, pe belarusa Victoria Azarenka (31 ani).

Read Entire Article
Powered By Seo Tools