Campanie spectaculoasă de achiziții la Dinamo: după Nica, Popa, Torje și Matei, alte trei transferuri au fost anunțate!

1 lună in urmă 24

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

După ce Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje și Cosmin Matei au semnat contractele cu Dinamo, Iuliu Mureșan a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă susținute sâmbătă, că alți doi jucători au parafat înțelegerile, iar un al treilea fotbalist urmează să ajungă în România.

Galerie Foto

Dinamo a mai rezolvat trei transferuri, după ce i-a luat pe Nica, Popa, Torje și Matei

În același timp, directorul executiv al clubului din ”Ștefan cel Mare” a transmis că până la finalul perioadei de mercato există posibilitatea să mai apară alte mutări.

Mai sunt doi jucatori care au semnat si vin mâine seară. Mai e un jucător, care nu a semnat încă, dar vine astăzi (n.r. sâmbătă) și el.

Vor fi deocamdată șapte jucători, dar campania de transferuri nu se termină aici neaparat”, a declarat Iuliu Mureșan.

Cei doi jucători care au semnat deja sunt Plamen Iliev, fost portar la FC Botoșani sau Astra în Liga 1, liber de contract după ce s-a despărțit de Ludogorets în această vară, și Mirko Ivanovski, vârf trecut în Liga 1 pe la Astra și CFR Cluj, care a jucat ultima dată la Diosgyior.

Al treilea fotbalist care va ajunge la Dinamo, al cărui nume nu a fost divulgat de Iuliu Mureșan, este, conform anunțului făcut de oficialul clubului din ”Ștefan cel Mare”, un mijlocaș central.

Iuliu Mureșan, ”arestat între patru jucători valoroși”

Iuliu Mureșan a transmis că cei patru fotbaliști care au fost prezentați oficial în conferința de sâmbătă, Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje și Cosmin Matei, au acceptat să vină să ajute Dinamo, chiar dacă salariile pe care le vor încasa nu sunt mari.

Mă simt arestat între patru dinamoviști valoroși. Mă simt mândru că sunt flancat de jucători valoroși.

Au venit pentru a ajuta Dinamo, nu au venit pentru salarii. Fiind în insolvență, avem o limită. Vreau să le mulțumesc”, a transmis Iuliu Mureșan.

Etichete: iuliu muresan , transferuri dinamo , mirko ivanovski , plamen iliev
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă