Campania de vaccinare: Peste 42.000 de persoane vaccinate in ultimele 24 de ore. Cate seruri AstraZeneca au fost administrate

1 lună in urmă 2

In ultimele 24 ore au fost vaccinate nu mai putin de 42.699 de persoane, majoritatea cu vaccinul produs de Pfizer. Totusi, in ciuda problemelor din ultimele zile, autoritatile au anuntat administrarea a peste 5.000 de doze Astra Zeneca.

Astfel, din cele 42.699 de doze administrate, marea majoritate, 34.348, au fost vaccinuri Pfizer, alte 2.993 Moderna si restul de 5.358 au fost vaccinuri Astra Zenca.

In ceea ce priveste reactiile adverse, in ultimele 24 de ore au fost raportate 164 de reactii adverse, marea majoritate, 103, fiind la AstraZeneca.

In total, in Romania au fost vaccinate 1.447.357 de persoane.

CITESTE SI:


Ce a gasit un fost politist pe un camp dintr-o comuna din Olt: "Toti zeii norocului au fost cu mine"Rusia, deranjata de redenumirea parcului Tolbuhin din Bucuresti. Edilul din sectorul 2 vrea consultare publicaNoile buletine cu CIP, emise din 2 august. Acestea includ amprente, imaginea faciala si ne vor scapa de mersul la ghiseuReactii dure la noua coperta a revistei Charlie Hebdo. Regina apare sufocand-o cu genunchiul pe Meghan Markle, trimitere la uciderea lui George FloydMadalina Ghenea, fan infocat al unei echipe din Romania. "Cand eram mica umblam cu fularul lor prin casa"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă