Campania de vaccinare, în vizorul DNA - 13 percheziții ample în Bihor și Satu Mare, inclusiv la o instituție publică

2 săptămâni in urmă 32

 INQUAM/Justinel Stavaru Campania de vaccinare, în vizorul DNA - Percheziții în Bihor și Satu Mare Foto: INQUAM/Justinel Stavaru

Peste 10 percheziţii sunt în plină desfășurare marţi , în judeţele Bihor şi Satu Mare, inclusiv la o instituţie publică. Procurorii DNA fac cercetări într-un dosar vizând infracţiuni de corupţie şi fals, comise de către funcţionari publici în cursul anului 2021, în timpul campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 10:22

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals, comise de către funcționari publici în cursul anului 2021, în contextul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, transmite DNA într-un comunicat de presă.

În cursul zilei de 16 noiembrie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații, situate pe raza județelor Bihor și Satu Mare, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă