Camora a "comis-o", CFR a fost umilită de FCSB. Prima reacţie a căpitanului campioanei

1 lună in urmă 2

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

FCSB - CFR 3-0 | Ce a spus Camora după meci

Căpitanul campioanei României nu pune prea mare preţ pe succesul rivalei la titlu şi este convinsă că totul se va echilibra în play-off.

Camora crede că cel mai important lucru pentru el şi colegii săi este să elimine greşelile individuale. Chipciu a greşit grav la golul de 1-0, în timp ce Camora a "comis-o" la reuşita de 2-0.

"A fost numai un meci, o zi proastă pentru noi toţi. Nu s-a terminat nimic, trebuie să ridicăm capul, sunt doar la 3 puncte în faţă. Vedem în play-off ce va fi. Noi nici în 11 nu am intrat bine în meci, e greu de dat explicaţii acum. Nu am intrat bine în meci, nu am nicio explicaţie acum.

Şi eu am greşit, dar azi suntem supăraţi. Avem multe meciuri până la final şi obiectivul nostru este în continuare să luăm campionatul. Noi am câştigat acasă, 2-0. Tot timpul e un meci echilibrat între noi. Azi au fost clari superiori.

Sunt 3 puncte, se înjumătăţesc. Mai sunt două meciuri de jucat. Trebuie să nu mai facem aceste greşeli individuale. E bine că vine şi această pauză şi că recuperăm jucătorii importanţi care au avut Covid. Noi nu am jucat cu un vârf. Sunt jucători foarte importanţi pentru noi", a declarat Mario Camora.

VIDEO FCSB - CFR 3-0

Etichete: mario camora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă