Cameră de hotel devastată de turiști, în Slănic Moldova. Angajații au găsit televizorul spart și mare parte din lucruri distruse

1 săptămână in urmă 12

Mai mulți turişti care s-au cazat într-o cameră de hotel din Slănic Moldova au lăsat dezastru în urma lor. Cameristele au găsit o mizerie de nedescris şi mai multe lucruri distruse.

Când au preluat camera, angajații hotelului au rămas șocați.

Camera era plină cu pungi cu gunoaie, pe covor erau resturi de mâncare, televizorul era spart, iar un perete era pătat.

Petrecăreții nu au putut fi găsiți.

Mai mulți turişti care s-au cazat într-o cameră de hotel din Slănic Moldova au lăsat dezastru în urma lor. FOTO: Captură Facebook

Este vorba despre turiști români care au făcut rezervarea însă de e un număr de mobil din Marea Britanie.

Cel mai probabil pagubele vor fi suportate de unitatea de cazare.

Informațiile vin la câteva zile după ce o altă unitate de cazare a fost complet distrusă de turiști. Faptele s-au petrecut într-o pensiune din Centrul Capitalei. Proprietarul le-a povestit jurnaliștilor Digi24 cum turiștii pe care i-a găzduit în noaptea dintre ani i-au distrus vila. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere.

În acest caz, polițiștii au început identificarea celor zece tineri care au închiriat vila pe care au distrus-o. Se folosesc în identificarea lor de pozele pe care chiar ei și le-au făcut de Revelion în fața casei și pe care le-au distribuit pe rețelele sociale. În una din fotografii, unul dintre tineri pare că are o macetă.

Editor : G.M.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă