Calvarul lui Sergio Ramos la PSG este aproape de sfârșit! „Galacticii” șeicilor vor putea juca toți împreună

1 săptămână in urmă 16

Fostul căpitan al lui Real Madrid și al Spaniei, Sergio Ramos, s-a recuperat complet după accidentarea care l-a ținut pe marginea gazonului în acest început de sezon la PSG.

Veteranul iberic se pregătește acum să debuteze pentru clubul de pe Parc des Princes.

Sergio Ramos s-a întors pe gazon și este nerăbdător să debuteze la PSG, alături de Messi, Mbappe și Neymar

Veteranul Sergio Ramos a revenit la antrenamente. Fundașul central al parizienilor se poate pregăti în sfârșit la un nivel maxim fără să simtă niciun disconfort, mai ales la mușchiul solear de la gamba piciorului stâng, cel care i-a creat problemele ce l-au privat de debutul la PSG.

Următoarele sesiuni de antrenamente la care va lua parte Sergio Ramos se vor desfășura împreună cu restul coechipierilor săi de pe Parc des Princes și Mauricio Pochettino va fi cel care va decide când se va produce debutul veteranului spaniol în tricoul lui PSG, dar acest moment pare iminent.

După ce a reușit să dea complet uitării operațiile suferite la genunchi, Sergio Ramos s-a confruntat recent cu probleme musculare acute, cum a fost cazul celei de la gamba stângă.

A jucat doar 7 partide în acest an

Aceste probleme apar ca efecte secundare ale unor intervenții chirurgicale importante și cea care l-a afectat pe fostul căpitan al lui Real Madrid l-a împiedicat pe acesta să participe la perioada de pregătire din pre-sezon a parizienilor, în luna iulie, imediat după ce a finalizat transferul său din postura de jucător liber de contract de la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Sergio Ramos a jucat doar 7 meciuri în 2021, însă niciunul pentru PSG: cu Osasuna și Elche în LaLiga (ultimul dintre ele pe 13 martie), Atalanta și Chelsea în Champions League (cel cu londonezii pe 5 mai), unul în ianuarie contra lui Athletic Bilbao, în Supercupa Spaniei, și două cu naționala Spaniei, ultimul dintre ele cu Kosovo, în luna martie a acestui an.

The post Calvarul lui Sergio Ramos la PSG este aproape de sfârșit! „Galacticii” șeicilor vor putea juca toți împreună appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă