Callum Hudson-Odoi este prins la mijloc într-un scandal de fraudă, după ce a făcut accident cu bolidul său de lux marca Lamborghini!

1 lună in urmă 5

Callum Hudson-Odoi, puștiul care impresionează la Chelsea Londra, este prins la mijloc într-un scandal de fraudă.

Bolidul de lux de 250.000 de euro condus de internaționalul englez a intrat în coliziune cu un automobil Renault, cu o vechime de 10 ani, care îi aparținea unui medic rezident.

Fotbalistul de 20 de ani împreună cu alți doi amici de-ai săi au început să îl filmeze pe medic în timp ce îi cereau acestuia să își recunoască vinovăția.

Callum Hudson-Odoi a intrat cu un Lamborghini într-un doctor și a declanșat un adevărat scandal: „M-au batjocorit! Vreau ca poliția să investigheze”

Un medic rezident de 29 de ani susține că el este cel care a fost lovit în partea din spate a mașinii de către bolidul de lux condus de starul lui Chelsea, Callum Hudson-Odoi.

Internaționalul englez de 20 de ani nu este cel care a depus documentele, după accidentul petrecut în sud-vestul Londrei, în august 2020, și nu se află sub investigație.

Avocații lui susțin că o altă persoană, cel mai probabil fratele lui, Bradley, de 32 de ani, a declarat accidentul.

Doctorul implicat în coliziune a declarat: „S-a auzit un zgomot foarte puternic când ma lovit mașina lui din spate. L-am recunoscut imediat pe Callum în momentul în care a sărit din mașină. Purta echipamentul complet de joc al lui Chelsea și era furios.

Au început să mă filmeze, dar nu am recunoscut niciun moment că a fost vina mea. Am așteptat apoi să apară fratele său. M-au batjocorit cum că eu conduc o mașină veche. Compania mea de asigurări a primit documentația mai întâi pentru un Ferrari și apoi pentru un Mercedes. Vreau ca poliția să investigheze aceste lucruri”.

Ofițerii londonezi au declarat că o anchetă se află „în curs” în legătură cu o presupusă infracțiune reclamată de medic. Fratele lui Callum Hudson-Odoi, Bradley, a spus despre acuzațiile rezidentului de 29 de ani: „Este o prostie”.

Unul dintre avocații starului de la Chelsea a declarat: „Șoferul a făcut o acuzație la poliție împotriva unui terț, nu a lui Callum”.

Chelsea nu a vrut să comenteze acest incident.

The post Callum Hudson-Odoi este prins la mijloc într-un scandal de fraudă, după ce a făcut accident cu bolidul său de lux marca Lamborghini! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă