„Calificarea este 70 la sută compromisă!” Dorinel Munteanu, avertisment pentru FRF: „Am fi iar un exemplu negativ în Europa”

2 săptămâni in urmă 2

Dorinel Munteanu este convins că obiectivul naționalei, calificarea la Campionatul Mondial 2022, este deja compromis, după eșecul rușinos cu Armenia. Fostul mare internațional spune, însă, că Mirel Rădoi nu trebuie dat afară de la națională.

România a pierdut rușinos cu Armenia, 2-3, iar șansele naționalei s-au micșorat, cu atât mai mult cu cât Macedonia de Nord a câștigat în Germania și se anunță un rival la primele locuri.

Mirel Rădoi a fost criticat violent de Dumitru Dragomir. Fostul șef de la LPF s-a întrebat, la ProSport Live, cine răspunde pentru „prostiile” din partida de la Erevan.

„Calificarea este 70 la sută compromisă!” Dorinel Munteanu, avertisment pentru FRF: „Am fi iar un exemplu negativ în Europa”

„Nu a ieșit cum ne-am dorit, dar nu avem alte soluții, trebuie să mergem mai departe. Eu cred că această campanie este 70 la sută compromisă.

Trebuie să mergem pe schimb de generații și să mai așteptăm puțin până vin rezultatele și la națională. Eu nu sunt în general pro-schimbare. Trebuia să ne gândim de la început ce trebuie să facem când vin astfel de situații. Am fi iar un exemplu negativ în Europa, să schimbăm iar antrenorul.

Acum cred că nu mai este cale de întoarcere, mă gândesc la Federație, să meargă în continuare. Dar Mirel ar trebui să combine toată priceperea lui cu ce avem în fotbalul nostru. Noi nu putem să jucăm ca Bayern sau ca Germania, dacă nu avem calitate.

Meciul cu Armenia a fost un exemplu prin ceea ce a realizat Armenia. Ne-au dat o lecție de organizare, de atitudine, de joc colectiv.

Cu acest rezultat, campania de calificare este 70 la sută compromisă. Uitați, Macedonia este o echipă care joacă fotbal, cu jucători care propun ceva”, a declarat Dorinel Munteanu la Digi Sport.

Imediat după meciul din Armenia, Mirel Rădoi a admis că ia în calcul demisia de la națională. „Am emoții și pentru meciul cu Liechtenstein”, a spus selecționerul.

The post „Calificarea este 70 la sută compromisă!” Dorinel Munteanu, avertisment pentru FRF: „Am fi iar un exemplu negativ în Europa” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă