CALENDARUL moțiunii de cenzură împotriva lui Florin Cîțu, stabilit în această noapte - CÂTE zile mai rămâne la Palatul Victoria

1 lună in urmă 26

CALENDARUL moțiunii de cenzură împotriva lui Cîțu CALENDARUL moțiunii de cenzură împotriva lui Cîțu

Parlamentarii s-au reunit vnieri, înainte de miezul nopții, în Casa Poporului, pentru a stabili calendarul pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, depusă de USR-PLUS și AUR.

VINERI, 03 SEPTEMBRIE 2021, 23:03

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, se află, de la ora 23.00, la Parlament. 

Este stabilit CALENDARUL votului dat pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. 

Participă parlamentari de la toate partidele.

Moțiunea de cenzură a fost depusă după ora 20.00 de USR-PLUS și AUR. Criza politică din România a culminat cu depunerea moțiunii, la două zile de la demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion, din cauza programului de investiții „Anghel Saligny”. programul de investiții a fost aprobat în final în guvern, fără miniștrii USR-PLUS.

Dacian Cioloș și Dan Barna au declarat după depunerea moțiunii de cenzură că Florin Cîțu nu mai are sprijnul politic al USR-PLUS. 

USR-PLUS și AUR susțin în moțiunea, cu titlul „Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi!”, că guvernul condus de Florin Cîţu nu mai are în acest moment „legitimitate morală”.

Acuzațiile USR-PLUS și AUR pentru Florin Cîțu din moțiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi!” - DOCUMENT

Textul integral al moțiunii de cenzură poate fi citit AICI

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă