CALENDAR Elevii din anii terminali, clasele a VIII-a și a XII-a/a XIII-a, termină școala pe 18 iunie, au două vacanțe de Paște și cursuri 100% online timp de 14 zile între acestea

4 săptămâni in urmă 7

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2020/09/Calendar-examene-invatare-elev-liceu-test-Pexels.jpg
Elevii din anii terminali, clasele a VIII-a și a XII-a/a XIII-a, termină școala pe 18 iunie, au două vacanțe de Paște și cursuri 100% online timp de 14 zile între acestea, potrivit anunțului făcut joi de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Clasele terminale au vacanță de o săptămână de Paștele catolic și o săptămână de Paștele ortodox. Ministrul Educației a mai spus că între aceste două vacanțe elevii din clasele a VIII-a și a XII-a/a XIII-a vor face 100% școală online.

Evaluarea Națională și Bacalureatul rămân pe calendarele anunțate deja, cu o modificare la Bac, unde probele de competențe nu vor fi mai susținute în acest an, ci echivalate, la fel ca anul trecut.

Probele scrise de la Evaluarea Națională au loc în intervalul 22-25 iunie, cele de la Bacalaureat în intervalul 28 iunie – 1 iulie, a mai sprecizat oficialul.

După anunțul de joi, calendarul finalului de an școlar pentru elevii din anii terminali arată în felul următor:

Foto: pexels.com

Articolul CALENDAR Elevii din anii terminali, clasele a VIII-a și a XII-a/a XIII-a, termină școala pe 18 iunie, au două vacanțe de Paște și cursuri 100% online timp de 14 zile între acestea apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă