Călătoria cu avionul, doar pentru pasagerii vaccinați anti-COVID? Consultantul în turism Răzvan Pascu, în direct la Adriana Nedelea LA FIX

3 luni in urmă 25


Răzvan Pascu, unul dintre cei mai cunoscuți consultanți în turism, vorbește în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX despre posibilitatea ca vaccinarea anti-COVID să devină obligatorie pentru oamenii care vor să călătorească în străinătate cu avionul.Principalele declaraţii ale lui Răzvan Pascu


Pentru cei care lucrează în turism anunţul IATA nu este o surpriză. Călătorii experimentaţi ştiu că trebuie să ai un carnet galben de vaccinuri obligatorii, care este solicitat în anumite ţări. Compania United a experimentat un zbor între New York-Londra, unde toţi pasagerii au fost testaţi COVID, iar unul din pasageri a fost depistat, fiind reţinut la sol.

Qantas, cea mai cunoscută companie aeriană din Australia, vrea ca din 2021 să impună clienților săi vaccinarea obligatorie împotriva COVID, după ce va relua zborurile internaționale, iar dovada să fie stocată într-un ”pașaport digital”.


Ulterior, International Air Transport Association (IATA) a anunțat că a dezvoltă deja o aplicație mobilă, un fel de ”pașaport COVID”, prin care pasagerii de pe rutele aeriene internaționale să facă dovada că nu sunt infectați cu SARS-CoV2 și că s-au vaccinat.


Emisiunea Adriana Nedelea LA FIX poate fi urmărită de la ora 11.00 și de la ora 13.00, pe site-ul Libertatea și pe pagina de Facebook.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă