„Câinilor” le-a revenit cheful de glume! Răzvan Popa, prezentat oficial la Dinamo: „Este al doilea jucător pe care l-am ⟨⟨arestat⟩⟩” | VIDEO & FOTO

1 lună in urmă 20

Dinamo a primit într-un final acceptul FIFA de a face transferuri și de a legitima jucători noi, iar printre primii sosiți se numără fundașul Răzvan Popa, care deja a semnat și a fost prezentat suporterilor.

În contextul în care majoritatea cluburilor din Liga 1 își prezintă noile achiziții printr-o poză în care jucătorul semnează contractul, departamentul de comunicare al lui Dinamo a urmat modelul cluburilor importante din străinătate. La fel ca și în cazul lui Constantin Nica, și Răzvan Popa a fost prezentat fanilor prin intermediul unui clip video, realizat chiar pe terenul de antrenament.

Cu această ocazie, Dinamo a anunțat că l-a „arestat” și pe fostul apărător al lui Poli Iași, despre care au circulat multe glume după ce a apărut într-o fotografie cu Iuliu Mureșan și impresarul Bogdan Apostu în care lăsa impresia că tocmai fusese reținut de autorități.

Răzvan Popa, prezentat la Dinamo

Venirea lui Răzvan Popa la Dinamo a stârnit un val de amuzament în mediul online, după ce fostul fundaș al lui Poli Iași a apărut într-o fotografie cu mâinile împreunate.

„Câinii” au gustat glumele și chiar au ținut să le întrețină, cu ocazia prezentării oficiale a fotbalistului.

„Răzvan Popa este al doilea jucător pe care l-am “arestat” după ridicarea interdicției de transferuri. Fundașul de 24 de ani a mai activat în trecut la echipe precum Inter Primavera și Real Zaragoza, ultima dată fiind la Poli Iași. Bine ai venit, Răzvan!”, se arată în comunicatul remis de Dinamo.

<<

Răzvan Popa este cel de-al doilea transfer al dinamoviștilor după ce FIFA le-a ridicat interdicția, după ce l-au legitimat și pe Constantin Nica. Gabriel Torje este în proporție foarte mare următorul fotbalist care va semna cu roș-albii”, iar sub comanda lui Dario Bonetti ar putea ajunge în perioada următoare și Cosmin Matei, ultima dată la Farul Constanța.

The post „Câinilor” le-a revenit cheful de glume! Răzvan Popa, prezentat oficial la Dinamo: „Este al doilea jucător pe care l-am ⟨⟨arestat⟩⟩” | VIDEO & FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă