Câinii lui Lady Gaga au fost găsiți de polițiști, după ce au fost furați și bărbatul care-i plimba a fost împușcat

1 lună in urmă 1

Câinii artistei Lady Gaga, din rasa Bulldog francez, au fost găsiți, după atacul armat de miercuri. Bărbatul care îi plimba pe cei doi patrupezi a fost împușcat.

Din fericire, cei doi câini au fost găsiți în siguranță, iar poliția i-a predat artistei Lady Gaga.

Cântăreața a postat și un mesaj pe Twitter, spunând că e dispusă să ofere o recompensă de 500 de mii de dolari celui care îi aduce animalele de companie înapoi.

Oamenii legii nu au oferit prea multe detalii despre cum au fost recuperați cei doi câini.

Cei doi bulldogi francezi au fost duși la secția de poliție din Los Angeles de o femeie. Reprezentanții lui Lady Gaga au confirmat că e vorba de câinii artistei. Femeia a depus mărturie că nu a fost implicată în atacul armat.

Momentul în care cei doi câini au fost furați a fost filmat de camera de supraveghere instalată în casa unui vecin.

Lady Gaga se afla la Roma, unde lua parte la turnarea unei pelicule în momentul furtului.

Polițiștii de la Departamentul de Poliție din Los Angeles a confirmat că doi câini din rasa Bulldog Francez au fost furaţi sub ameninţarea armei de la un bărbat de 30 de ani, pe Sierra Bonita Avenue din Hollywood. Bărbatul care plimba câinii a fost împușcat cu un pistol semi-automat.

Al treilea câine al artistei, Miss Asia, a fost recuperat ulterior.

„Iubiții mei câini, Koji și Gustav, au fost furați în Hollywood în urmă cu două nopți. Inima mea e bolnavă și mă rog ca familia mea să fie întreagă din nou cu un act de bunătate. Voi plăti 500.000 de dolari pentru ca ei să se întoarcă înapoi în siguranță. Continui să te iubesc, Ryan Fischer, ți-ai riscat viața pentru a te lupta pentru familia noastră. Ești un erou pentru totdeauna”, a scris Lady Gaga pe Instagram înainte de a-și recupera cățeii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă