"Câinii" îşi măresc haita! Cu ce atacant trecut pe la Hajduk Split și CFR Cluj negociază

1 lună in urmă 15

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Dinamo are liber la transferuri după ce FIFA i-a ridicat interdicția, iar Iuliu Mureșan încearcă să aducă fotbaliști care să se încadreze într-un plafon salarial, pentru ca situația financiară să poată fi controlată de administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu. "Câinii" au apelat din nou la insolvență în această vară, la fel ca în 2014, mod prin care pot scăpa de anumite datorii și reeșalona unele plăți.

Mirko Ivanovski, atacantul macedonean care a mai evoluat în România pentru Astra Giurgiu și la CFR Cluj, unde a marcat de 13 ori în 59 de meciuri, este pe lista celor de la Dinamo, anunță GSP, iar negocierile se află într-un stadiu avansat.

Dinamo îl vrea pe Ivanovski, care are un gol în 27 de selecții pentru Macedonia de Nord

Fotbalistul care ar putea face obiectul unei mutări la Dinamo nu are statistici excepționale de-a lungul carierei. Ajuns la 31 de ani, Ivanovski a marcat doar o dată în 27 de selecții pentru Macedonia de Nord, în timp ce la nivel de club cea mai bună perioadă a sa a fost la Slaven Belupo, între 2016 și 2018, pentru care a înscris de 27 de ori în 66 de prezențe. Ultima formație pentru care a jucat este Diosgyor, unde a bifat 10 goluri în 56 de apariții. În prezent este liber de contract.

Nica și Popa, primele transferuri oficializate de Dinamo

Constantin Nica și Răzvan Popa sunt primele două transferuri confirmate în mod oficial de Dinamo, iar pe lângă Mirko Ivanovski, formația din Ștefan cel Mare mai negociază cu Gabriel Torje și cu Cosmin Matei, care au mai activat în trecut pentru bucureșteni. Directorul Sportiv Iuliu Mureșan a anunțat că Dario Bonetti este omul care are ultimul cuvânt în ceea ce privește aducerea de jucători.

E o gură mare de aer, avem nevoie de 5-6 jucători. Am discutat cu Dario Bonetti, să vedem de ce are nevoie. El este specialistul, eu trebuie să execut. Până luni o să tot aducem jucători, nu știu dacă în fiecare zi, dar o să încercăm să ne mișcăm repede, avem nevoie de un plus de experiență", a spus Iuliu Mureșan.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă