Câinele care a ucis un copil de 3 ani în Mangalia a fost eutanasiat. Momentul în care animalul este luat de hingheri

3 săptămâni in urmă 34

Un copil în vârstă de trei ani a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei. Incidentul s-a produs joi, în Mangalia. Animalul eutanasiat a fost luat de hingheri.

Potrivit anchetatorilor, joi, în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că un copil de trei ani a fost mușcat de câinele familiei. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un câine din rasa Presa Canario.

Animalul se afla în țarc în momentul în care bunica micuțului s-a dus să îl hrănească. Copilul s-ar fi strecurat, însă, printre picioarele femeii, moment în care animalul a sărit la minor și l-a mușcat de cap. Din păcate, leziunile suferite de cel mic au fost extrem de grave. Acesta a fost transportat la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva, fiind declarat decesul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și se fac verificări privitoare la respectarea prevederilor privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi.

De asemenea, animalul a fost eutanasiat şi preluat ulterior de către hingheri.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă