"Câine", interlopul ajutat de Nicuşor Dan, petrecere cu poliţişti de la anti-drog. Imagini filmate înainte de demolarea localului VIDEO

2 months ago 1

România TV a difuzat imagini exclusive din restaurantul afaceristului Mihai Mitrache, zis "Câine", ale cărui interese au fost apărate de Nicusor Dan. Sunt imagini de la o petrecere cu poliţişti, chiar înainte de demolarea localului. 

În imagini apare si comisarul șef Constantin Negoiță, fostul șef al Agenției Naționale Antidrog. . Negoiță dă indicații și se comportă ca un șef, conducând cheful la care au participat mai mulți polițiști. Totodată, în video Negoiță se răstește la cineva, ordonându-i să iasă afară: "Ieși afară cu țigara cum îți spun eu acum!".

Citeşte şi Noi înregistrări bombă în scandalul cu Nicuşor Dan. Cum a fost avertizat politicianul cu privire la interlopii din jurul său AUDIO

Amintim că Piața Reșița, una dintre cele mai importante piețe din Capitală, este ocupată ilegal de ani de zile de firma soției lui Constantin Negoiță, Georgeta Negoiță. Justiția a stabilit că firma familiei Negoiță, Romsine Prodcomimpex SRL, a câștigat fraudulos licitația în urma căreia a preluat piața în administrare, în cadrul unui contract de asociere în participațiune. În urma unui proces penal care a făcut mari valuri în presă, primarul Marin Luțu a fost condamnat iar contractul desființat. 

Totodată, Mihai Mitrache a fost bănuit și de trafic de droguri, însă fără a exista o anchetă. Lucrul acesta se întâmpla exact în momentul în care șeful Agenției Naționale Antidrog era Constantin Negoiță.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools