Cagliari se scufundă, dar Răzvan Marin e remarcatul sarzilor. Ce a scris Gazzetta Dello Sport, după ultimul meci al românului

3 săptămâni in urmă 3

Liga 2: Rapid - Dunărea Călărași, duminică, 19:00, Digi Sport 1

La Liga: Real Sociedad - FC Barcelona, duminică, 22:00, Digi Sport 1

Titularizat pentru a 29-a oară în acest sezon, Marin a a fost integralist la Cagliari în eșecul de pe terenul Speziei, scor 1-2. Piccoli și Maggiore au marcat pentru gazde, în timp ce Pereiro a înscris golul de onoare al sarzilor, în minutul 83.

Marin a primit în Gazzetta Dello Sport cea mai mare notă din tabăra lui Cagliari (6,5), la fel ca Nahitan Nandez și Joao Pedro. Italienii au remarcat o "pasă excelentă" a românului pentru Nandez, precum și contribuția substanțială a acestuia în jocul sarzilor.

La polul opus se află mai mulți jucători experimentați din lotul lui Cagliari, precum Diego Godin (5,5), Ragnar Klavan (4) sau Radja Nainggolan (5,5).

Marin a ratat doar 236 de minute în actualul sezon din Serie A, fiind pe locul 17 la nivelul campionatului, cu 2.284 de minute strânse în 28 de jocuri. Doar trei fotbaliști din Italia au fost integraliști în toate partidele: Alessio Cragno, Luigi Sepe și Alex Cordaz, portarii de la Cagliari, Parma, respectiv Crotone.

Un gol și trei pase decisive a reușit Marin în cele 28 de meciuri disputate în Serie A

În ciuda prestațiilor apreciate ale lui Marin, Cagliari ocupă o poziție retrogradabilă, 18, cu doar 22 de puncte acumulate. Pe ultimul loc care asigură salvarea este Torino, cu 23 de puncte și două meciuri în minus.

În runda următoare din Serie A, pe 3 aprilie, Cagliari va primi vizita celor de la Verona, locul 9.

Etichete: serie a , cagliari , spezia , gazzetta dello sport , razvan marin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă