Cagliari se desparte de Eusebio Di Francesco, după seria dezastruoasă de rezultate. Cine va fi noul antrenor al lui Răzvan Marin

5 zile in urmă 2

Cagliari se pregătește să anunțe despărțirea de Eusebio Di Francesco, după seria dezastruoasă de rezultate din campionatul Italiei, ce a plasat echipa sardă pe locurile de retrogradare din Serie A. Potrivit presei din Italia, oficialii clubului vor anunța în scurt timp acordul cu noul antrenor al lui Răzvan Marin: Leonardo Semplici.

Înfrângerea cu Torino, de sâmbătă, de pe teren propriu, scor final 0-1, i-a fost fatală lui Eusebio Di Francesco, tehnicianul lui Cagliari, în care președintele Tommaso Giulini și-a pus speranțele, la începutul sezonului, într-o poziționare pe loc de calificare în Europa League.

Chiar dacă în urmă cu trei săptămâni, conducerea sardă i-a oferit prelungirea contractului, pentru a-i da mai multă încredere și putere în vestiar, tehnicianul care a eliminat-o pe Barcelona, cu Roma, în sferturile UEFA Champions League, va trebui să își facă bagajele.

Cagliari se desparte de Eusebio Di Francesco. Leonardo Semplici va fi noul antrenor al lui Răzvan Marin

În locul său, Cagliari îl va anunța, potrivit ANSA, cel mai probabil în cursul zilei de astăzi, pe Leonardo Semplici, unul dintre „specialiștii” cu „aură” de salvator al formațiilor din subsolul campionatului italian.

Semplici este cunoscut pentru parcursul său de-a dreptul fantastic cu SPAL, echipă pe care a preluat din Serie C și a adus până în Serie A, fiind una dintre marile surprize ale ultimilor ani, care a reușit să facă o figură frumoasă chiar și în primul eșalon al fotbalului italian. Semplici a condus de pe banca formația din Ferrara timp de 6 ani, din 2014 până în 2020, aceasta fiind și ultimul club trecut în CV.

Cagliari, învinsă dramatic de Atalanta, în minutul 90! Răzvan Marin a fost titular. Parcurs dezastruos pentru sarzi | VIDEO

Însă revoluția la Cagliari este în plină desfășurare. După ce au eșuat lamentabil în acest sezon, sarzii vor schimba și directorul sportiv. Stefano Capozucca îl va înlocui pe Pierluigi Carta, care va rămâne în club, însă într-o altă funcție.

Răzvan Marin, lăudat de italieni după ultimul joc la Cagliari: „A fost prețios!” Cuvinte mari + ce notă a primit românul în Gazzetta dello Sport

Cagliari a acumulat un singur punct în ultimele zece partide disputate în Serie A și nu a mai învins pe nimeni din noiembrie 2020. Cagliari se situează pe prima poziție retrogradabilă în clasament, pe 18, cu 15 puncte strânse după 23 de etape disputate și se află la 5 puncte în spatele primului loc ce se salvează de la retrogradare, ocupat de Torino.

 

The post Cagliari se desparte de Eusebio Di Francesco, după seria dezastruoasă de rezultate. Cine va fi noul antrenor al lui Răzvan Marin appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă