Cadouri pentru nași – cele mai frumoase daruri pentru părinții spirituali

1 lună in urmă 2

Se spune că nașii sunt părinții spirituali ai unui copil sau al unui cuplu. Fie că ești în căutarea unui cadou pentru nașii de botez sau pentru nașii de căsătorie, ai de unde alege, de la cadouri pentru nași la botez sau la moț, până la cadouri personalizate pentru nași.

Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cadouri personalizate pentru nași

Dacă ții mult la nașii tăi, ar fi o idee bună să le iei niște cadouri personalizate.

Dacă v-au cununat și v-au fost și nași de botez, poți să le oferi acest Set de 5 tricouri aniversare pentru nasi, parinti si copil, personalizate cu nume,varsta si mesaj,cu model Minnie. Sunt vesele și va fi amuzant să le purtați cu toții!

O altă idee de cadou personalizat pentru nași este Tablou 3D, luminos, personalizabil pentru nasi, Noor Handmade Atelier. Practic îi puneți să se pună pe perete. Sau personalizați tabloul cu siluetele voastre, ca să aibă nașii imaginea finilor în fiecare zi.

cadouri pentri nasi - tablou personalizat gravat

O altă variantă dintre miile de cadouri personalizate pentru nași este cea a unui Set 2 perne personalizate „Cei mai iubiti nasi’. Au 40 pe 40 cm, sunt pufoase și arătoase.

cadouri pentru nasi - perne personalizate

Nu în ultimul rând, le puteți lua nașilor voștri un Set 2 cani cadou pentru nasi, personalizate. Vin într-o cutie de lemn gravat și decupat laser.

Cadouri pentru nași de botez

O amintire frumoasă pentru nașii de botez poate fi un Set cadou format din 6 piese cu 2 cani personalizate pentru nasi.

Dacă mergeți în vizită la nașii de botez și căutați un cadou, puteți alege un Pachet Cadou Goldness, GourmetGift. Are bunătăți, dulciuri și băuturi fine, potrivite drept cadou pentru cei mai buni nași de moț sau nași de botez.

cadouri pentru nasi de botez - pachet gourmet

Cadouri de mulțumire pentru nași

Ai cei mai buni și grijulii nași? Te-au ajutat mereu și au avut o vorbă bună când ai avut nevoie? Poți să le arăți mulțumirea și printr-un cadou.

Ia-le nașilor un colier pentru masaj cervical. E bun pentru amândoi și, chiar dacă ar mai avea bătăi de cap în viață, măcar vor scăpa de durerile de gât!

Dacă tocmai s-au mutat la curte și încă nu au tot ce le trebuie, poți să îi cadorisești cu un grătar pliabil și portabil.

cadou multumire nasi - gratar pliabil

Trageți un chef la iarbă verde și sărbătoriți relația voastră. Iar dacă vă luați cu vorba și iese carnea prea tare, fă-le nașilor un cadou la fel de practic, un Set cadou cutite japoneze DAMASQ.

Pentru un cadou de mulțumire pentru nași te poți gândi și la un set de huse cu centre de masaj, potrivite pentru scaunele de mașină. Astfel, drumul lor până la voi va deveni mai confortabil.

Cadouri pentru nașa de ziua de naștere

Dacă vrei un cadou pentru nașa de ziua de naștere, îți spunem că nu poți da greș cu un parfum Al Haramain Attar Al Kaaba. Are note orientale și este un parfum cald, potrivit pentri zile mai reci. Important este că, la nevoie, îl poate împruuta și nașul, fiind un parfum unisex.

cadou pentri nasa de zua de nastere - parfum al haramain

O altă alegere potrivită drept cadou pentru nașa de ziua ei este acest parfum Nishane Suede et Safran. Este un parfum cu note de piele, elegant și declarativ, o încântare de la prima pulverizare.

Dacă aceste cadouri pentru nași nu sunt exact ce cauți, poți căuta inspirație în aceste cadouri de casă nouă sau, dacă e vorba de aniversarea a unui anumit număr de ani de mariaj, ai semnificația anilor de căsnicie și ce cadouri se oferă potrivit tradiției!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă