Cadouri de Crăciun pentru elevii silitori. Zeci de pachete pentru copiii de la Școala nr.1 din Dor Mărunt

3 săptămâni in urmă 85

În această perioadă magică, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a pregătit zeci de pachete pentru copiii de la Școala numărul 1 din comuna Dor Mărunt, județul Călărași. Pentru a le aduce o bucurie, înainte de Crăciun, membrii fundaţiei au venit cu dulciuri, jucării, rechizite, dar au pus la cale şi un spectacol de teatru de păpuși. 

La 100 de kilometri de Capitală se află Școala numărul 1 din comuna Dor Mărunt, județul Călărași. Un loc cu elevi şi dascăli speciali. Chiar dacă cei mici nu au posibilități materiale, iubesc şcoala şi au rezultate foarte bune la învățătură. Ajutoarele moșului au venit la ei cu daruri multe.

Mariana Stan, director Școala nr.1, Dor Mărunt: Am avut o vizită importantă, o vizită din partea Fundației Dan Voiculescu. O fundație care a venit în sprijinul copiilor din comunitatea Dor Mărunt. 

Elevii au avut parte și de o piesă de teatru de păpuși. Trupa Licurici, de la Biblioteca Metropolitană București, le-a oferit micuților un spectacol special.

Elevă: Am avut parte de o scenă de teatru foarte frumoasă și de niște cadouri din parea lui Moş Crăciun şi a spiriduşilor săi.

Ajutoarele moșului au adus alimente pentru masa de Crăciun

Ajutoarele moșului au ajuns și la patru familii din comuna Dor Mărunt. Acestea au primit alimente pentru masa de Crăciun. 

Carmen Ştefan, PR Manager Fundația Dan Voiculescu: Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, în fiecare an, astfel de acțiuni în preajma sărbătorilor. Ne dorim să aducem puţină bucurie în sufletele acestor copii şi să le oferim ceea ce le lipseşte pentru masa de Crăciun.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă