Cadoul neașteptat primit de Anamaria Prodan de Crăciun, în Dubai. Impresara s-a lăudat cu el pe Instagram

3 săptămâni in urmă 27


Anamaria Prodan petrece Crăciunul departe de România, în Dubai. Acolo, impresara în vârstă de 49 de ani a primit un cadou neașteptat cu care s-a mândrit pe rețelele de socializare, pe Instagram.


În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a declarat la un post de televiziune că nu petrece Crăciunul în România, ci în Dubai și nu singură, ci alături de fetele ei, de Rebecca și Sarah, dar și de Bebeto, mezinul familiei. Acesta a fost primul Crăciun fără Laurențiu Reghecampf, căci cei doi sunt în divorț.


Antrenorul ar fi petrecut Crăciunul alături de Corina Caciuc, femeia care îi va dărui anul următor un copil. Nici pe Luca, fiul lui cel mare, nu l-a avut alături, căci el e în Germania, alături de mama lui, Mariana Pfeiffer, și de Asiana Peng, iubita lui.


Acum, Anamaria Prodan a fost surprinsă cu un cadou neașteptat în Dubai. La miezul nopții, impresara a primit un buchet uriaș de trandafiri roșii. A avut și un bilet cu un mesaj. Nu se înțelege exact ce scrie, însă la sfârșit e notat: „Love you! (n.r. Te iubesc!)”.



Până acum nu se știe cine i-a dăruit florile Anamariei Prodan, nu se știe dacă buchetul este din partea unui admirator sau din partea familiei.



„E liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți”


Referitor la separarea legală, Anamaria Prodan a decis să-i acorde divorțul lui Laurențiu Reghecampf, cu o condiție: să-i dea înapoi tot ce i-a luat. „Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea.


Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui”, a mai spus impresara în cadrul interviului de la Antena Stars.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă