Cadou de lux pentru una dintre fetele lui Gigi Becali. Cine i-a oferit bolidul de peste 300.000 de euro

4 săptămâni in urmă 35

Alexandra Becali (25 de ani), fiica mijlocie a patronului FCSB, a primit de curând un cadou superb: Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al constructorului britanic de automobile.

Latifundiarul din Pipera dispune de lichidități după ce a reușit să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, atunci când l-a vândut pe Dennis Man la Parma în schimbul a 13 milioane de euro, scrie Fanatik.

Modelul standard Continental GT Mulliner Coupe costă undeva în jurul a 250.000 de euro, în timp ce pachetul full option poate ajunge până la incredibila sumă de 350.000 de euro.

Cadou de lux pentru una dintre fetele lui Gigi Becali. Bolid de peste 300.000 de euro pentru Alexandra

3 fete are Gigi Becali: Theodora (26 de ani), Alexandra (25 de ani) și Cristina (20 de ani). Alexandra a fost studentă la drept și se pregătește să devină magistrat. Ea a avut în această vară examenul de licență la o universitate privată.

Bentley a lansat o nouă ediție specială, botezată Continental GT Mulliner Coupe. Modelul a fost expus în premieră mondială pe 22 septembrie 2020, în Marea Britanie, cu ocazia evenimentului Salon Prive.

Modelul producătorului britanic este disponibil atât cu motorul W12 de 6.0 litri cu 635 CP, cât și cu propulsorul V8 de 4.0 litri cu 550 de cai putere.

A dat cadou o limuzină și la nunta lui Cristi Borcea din 2011

Naș la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican în 2011, patronul FCSB a ținut cu tot dinadinsul să-și respecte statutul. Deși a spus în mai multe rânduri că nu îi va face un cadou scump finului, Gigi Becali le-a oferit tinerilor căsătoriți o mașină de 300.000 de euro.

Este vorba de un Rolls Royce alb, proprietatea patronului Stelei. Se pare ca Alina Vidican a avut de ales între un Bentley și acest Rolls Royce, optând în cele din urmă pentru limuzina albă. Gigi Becali s-a decis să facă acest cadou în momentul în care Alina Vidican s-a arătat încântată de limuzinele lui Gigi Becali.

The post Cadou de lux pentru una dintre fetele lui Gigi Becali. Cine i-a oferit bolidul de peste 300.000 de euro appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă