Cadavrul unui copil a fost gasit pe un camp, in judetul Arad. Semnalmentele sunt ale unui baiat disparut in luna ianuarie

1 lună in urmă 6

Trupul ce pare a fi al unui copil, aflat in stare avansata de descompunere, a fost gasit sambata, pe un camp aflat la aproximativ 12 kilometri de locul in care a disparut Sebastian Corbei, in varsta de 7 ani, din localitatea aradeana Vanatori.

Anchetatorilor au declarat ca se merge pe ipoteza potrivit careia cadavrul este a lui Sebastian Corbei, insa doar prin teste ADN ar urma sa fie confirmata sau infirmata aceasta varianta. In zona nu a fost dat disparut alt copil.

Sebastian Corbei a fost vazut ultima data pe 9 ianuarie, in jurul orei 16,30, la o stana de langa localitatea Vanatori. El plecase de acasa dimineata, la joaca in sat, ulterior alaturandu-se altor copii pentru a merge la stana insotiti de un localnic batran. Mama copilului a sunat la 112 in jurul orei 19,00, pentru a anunta disparitia, cand a constatat ca acesta nu se intoarce acasa.

Pe parcursul unei luni, la cautarile organizate de autoritati, care au avut loc pe uscat si in ape pe o raza de pana la 30 de kilometri de casa copilului, au participat sute de persoane, respectiv politisti, jandarmi, politisti de frontiera, angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, padurari si voluntari. Au fost folosite numeroase echipamente, dar si drone, un elicopter, caini de urma, sonare si masini de teren.

In ultima saptamana a cautarilor, oprite in 9 februarie, fortele din judetul Arad au fost sprijinite de specialisti din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si Institutului National de Criminalistica Bucuresti, care a adus in zona un laborator criminalistic mobil.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă