Cadavrul descoperit lângă cimitir în Arad aparţine unei fetiţe. Legiştii au stabilit că a fost ucisă, apoi incendiată

3 săptămâni in urmă 22

Cadavrul descoperit lângă un cimitir aflat la marginea cartierului arădean Bujac, aparţine unei fetiţe cu vârsta de 5 – 6 ani, iar moartea a fost provocată de o lovitură în cap cu un corp contondent, relevă raportul expertizei medicale.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat pentru Agerpres că moartea fetiţei a fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom. Ulterior, cadavrul a fost incendiat cu intenţia acoperirii urmelor agresiunii, dar s-a reuşit desluşirea chipului fetiţei.

„Pentru identificarea victimei, se va realiza profilul genetic, fiind recoltate probe biologice cu acest scop”, a spus procurorul.

Citeşte şi: Ipoteză şoc în cazul copilului de 8 ani găsit tranşat şi ars lângă un cimitir din Arad

Cadavrul unui copil, dar și mai multe rămășițe umane, au fost găsite lângă un cimitir în cartierul arădean Bujac. Un bărbat care îşi plimba câinele în zonă a alertat autoritățile. Câinele a fost cel care a depistat corpul copilului şi hainele arse. Imediat, stăpânul câinelui a sunat la 112 pentru a raporta cele găsite. Anchetatorii ajunși la fața locului au împrejmuit zona şi fac acum cercetări. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Mai mulţi localnici sunt audiaţi de către anchetatori, care spun că nu a fost raportată dispariţia recentă a unei fetiţe.

Procurorii au anunţat că cercetările se fac in rem, pentru omor şi profanare de cadavre.

Citeşte şi: Asistentul de la autopsie care a filmat sacii cu morții de COVID, declarație cutremurătore: ”Asta înseamnă imunizare naturală. Nevaccinații sunt cei care mor, nu cei vaccinați”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă