Cabral, singur în Republica Dominicană: „Sunt cu moacă de milog privind în gol”. Andreea Ibacka s-a întors în România cu copiii

5 zile in urmă 37


După săptămâni de zile petrecute în Republica Dominicană, Andreea Ibacka, Namiko și Tiago se întors din România. L-au lăsat singur pe Cabral în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.


Au trăit momente frumoase în familie, departe de România, dar acum Cabral a recunoscut cât de singur se simte fără cei dragi. A suferit la plecarea Andreei și a copiilor. „Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol. Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic.


O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar. Așa că dacă nu adorm repede… stați departe de pagină asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text… sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi”, a scris el pe Facebook.Și Cabral a avut familia în Republica Dominicană, dar și Adela Popescu, colega lui de prezentare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Toți au trecut prin momente neplăcute, din cauza uraganului Fiona. Au rămas fără curent, fără țigle pe casă. „Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore… A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.


Vântul se pare că i-a dat cu 140 km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100 km de noi… a fost la 18 km distanță. Experiență intensă, da’ ne-am fi lipsit de dânsa cu mare drag… Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă”, a notat pe Facebook Cabral.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă