Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit numele băiețelului. Prezentatorul s-a împăcat cu Inoke, fiica cea mare

3 săptămâni in urmă 26

Așteptarea a luat sfârșit, iar Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit numele băiețelului. De asemenea, prezentatorul de la PRO TV a anunțat că s-a împăcat cu fiica lui cea mare, Inoke.

La începutul lunii octombrie, Andreea Ibacka a născut un băiețel perfect sănătos. Actrița și Cabral au ținut secret numele bebelușului, iar toată lumea a fost curioasă să afle cum îl cheamă pe fiul lor. Așteptarea a luat sfârșit, pentru că cei doi au dezvăluit ce nume au ales pentru micuț. Fiul Andreei Ibacka și al lui Cabral se numește Tiago.

„Primul nume este Inoke. Al doilea este Namiko. Al treilea… e Tiago. Mă rog, voi îl știți drept Leagăn. ?? Sper că și voi sunteți bine pe-acolo pe unde sunteți. ?❤️”, a scris prezentatorul de la PRO TV pe una dintre rețelele de socializare.

Cei doi au făcut globuri personalizate cu numele celor doi copii pe care îi au împreună, Namiko și Tiago. Este veselie mare în casa lui Cabral și a Andreei Ibacka, mai ales că fiica lor este încântată că mai are un partener de joacă.

mama-lui-cabral-si-tiagoIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cabral s-a împăcat cu Inoke

În urmă cu câteva luni, prezentatorul TV anunța la televizor că fiica lui cea mare, Inoke, nu mai vorbește cu el. Supărarea tinerei a trecut, astfel că acum s-au împăcat și se înțeleg la fel de bine ca înainte. Un urmăritor de-ai lui Cabral a adus-o în discuție și pe fiica lui cea mare spunând că se bucură că a menționat-o și pe ea atunci când a anunțat numele lui Tiago.

„Mă bucur că ai menționat-o și pe Inoke. Chiar dacă acum e supărată poate. Tu fă mereu pași către ea. Sigur te urmărește și vede, așa va ști că te gândești tot timpul la ea”, a fost comentariul bărbatului.

Răspunsul prezentatorului nu a întârziat să apară și a mărturisit că totul este bine în relația cu Inoke. Tânăra nu mai este supărată și relația lor este la fel ca înainte.

„A fost supărată trei săptămâni, Poate de-afară se vede cumva… acasă e bine totul. Dar îți mulțumesc pentru cum ai gândit”, a răspuns Cabral.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă