Cabral a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția lui, Andreea Ibacka. „Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață”

2 săptămâni in urmă 11


Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță, pe Namiko și un băiețel de câteva luni, pe Tiago. Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, prezentatorul TV a dezvăluit detalii despre momentul în care și-a cunoscut soția.


„Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: „Mamă, ce c*r!'. Sunt prost, de ce să mint?


Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă.Când am văzut-o, am zis: „Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!'. După 14 ani, uite unde am ajuns', a zis Cabral, în stilu-i caracteristic.


„Dragoste la prima vedere nu a fost. Ba chiar aș spune că nu prea l-am simpatizat în primele luni. Eram mai supărăcioasă, eram copil, nu am văzut cu ochi buni câteva glumițe de-ale lui. Vorbind din experiența personală, aș spune că o familie trainică se clădește și se sudează în timp.


Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!”, spunea recent Andreea Ibacka pentru VIVA!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă