Cabluri tăiate la ceas de seară: Unul dintre proprietari s-a ales cu maşina zgâriată

1 lună in urmă 19

Primăria Capitalei este pusă pe treabă noaptea. Cablurile de telecomunicaţii dezafectate au fost tăiate azi-noapte, în sectorul 5 din Capitală, în apropierea Palatului Cotroceni.

Cei care aveau maşinile parcate în zonă nu au fost anunţaţi să şi le mute, iar inevitabilul s-a produs. Unul dintre proprietari s-a ales cu maşina zgâriată de cablurile tăiate de reprezentanţii Companiei Municipale a Iluminatului Public.

Cabluri tăiate la ceas de seară

Vorbim de cabluri de telefonie, internet care nu mai folosesc la nimic, lăsate de-a lungul anilor la voia întâmplării de diverşi operatori economici. Operatorii de telecomunicaţii din Bucureşti nu s-au grăbit însă să-şi ia firele de pe stâlpii de iluminat, cu toate că, potrivit unor surse din primărie, perioada legală se încheiase.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă