Ca un adevărat miliardar în euro! Ce sumă va plăti Leo Messi pe vila din Paris pe care o închiriază pentru a-și răsfăța soția și copii

3 săptămâni in urmă 15

Leo Messi a găsit o casă de închiriat în Paris pentru suma de 20.000 de euro pe lună.

Este pentru prima oară în cariera sa de profesionist când fostul căpitan al Barcelonei este nevoit să se relocheze cu tot cu familie.

Leo Messi a găsit o vilă de lux în Paris și va achita 20.000 de euro pe lună

Francezii de la RMC Sport că internaționalul argentinian Leo Messi și membrii familiei sale au găsit o casă în care să locuiască la Paris, situată într-o zonă extrem de exclusivistă a capitalei Franței, Neuilly-Sur-Seine.

Vecinii săi vor fi conaționalii Angel di Maria și Leandro Paredes, iar fostul decar al Barcelonei va fi nevoit să scoată din buzunare suma de 20.000 de euro în fiecare lună pentru a închiria propietatea. Asta nu va fi o problemă pentru strul care are o avere ce a depășit un miliard de euro.

Zonă VIP, cu ambasade străine

Zona în care va locui Messi este presărată cu ansambluri rezidențiale selecte și există și câteva sedii ale unor ambasade străine.

Împreună cu arondismentele 7 și 16 ale capitalei Paris, orășelul Neuilly-Sur-Seine formează cea mai afluentă și prestigioasă zonă rezidențială din întreaga Franță.

Este cea mai bogată și cea mai scumpă suburbie a Parisului, la rândul său unul dintre cele mai scumpe orașe de pe planetă.

The post Ca un adevărat miliardar în euro! Ce sumă va plăti Leo Messi pe vila din Paris pe care o închiriază pentru a-și răsfăța soția și copii appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă