Ca și cum n-ar fi fost! Leo Messi, șters de pe site-ul clubului FC Barcelona, imediat după ce s-a anunțat plecarea lui

2 luni in urmă 28

Leo Messi este istorie pentru Barcelona, iar asta demonstrează și felul în care au acționat catalanii, după anunțul oficial: argentinianul nu mai apare pe site, la secțiunea unde sunt prezentați jucătorii din lot.

Deși era liber de contract de pe 1 iulie, Messi a continuat să apară pe site-ul oficial, dar lucrurile s-au schimbat brusc după ce părțile n-au ajuns la un acord, iar despărțirea a devenit cunoscută în toată lumea.

Decizia de a se despărți de FC Barcelona vine la scurt timp după ce jucătorul câștigase primul trofeu major alături de naționala țării sale, Copa America 2021. Inițial, jurnaliștii spanioli știau că argentinianul va fi prezent la partida pentru Trofeul Joan Gamper de duminică, unde, în fața a 3.000 de fani pe Estadi Johan Cruyff, urma să fie prezentat pe teren și să ofere un discurs celor prezenți, cu noul contract semnat.

Leo Messi, istorie pentru Barcelona! Argentinianul a fost șters de pe site-ul clubului

Fără Leo Messi, la rubrica atacanților, Barcelona îi prezintă în momentul de față pe Griezmann, Braithwaite, Dembele, Fati, Augero și Depay, abia ajuns pe Camp Nou.

Dacă numele lui Messi a dispărut de pe site-ul oficial al Barcelona, în magazinul online al clubului, tricoul cu numele acestuia pe spate și numărul 10 poate fi încă achiziționat de fani.

Veteranul de 34 de ani trebuia să parafeze un nou acord pe cinci ani, deși exista opțiunea ca noul contract să fie reziliat unilateral în 2023, așa cum a anunțat L’Esportiu de Catalunya.

După plecarea de pe Camp Nou, opțiunile lui Leo Messi sunt clare în acest moment: Pep Guardiola îl așteaptă la Manchester City, însă marele rival al lui Cristiano Ronaldo poate să ajungă și la PSG, unde este chemat de brazilianul Neymar.

The post Ca și cum n-ar fi fost! Leo Messi, șters de pe site-ul clubului FC Barcelona, imediat după ce s-a anunțat plecarea lui appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă