”Ca pe vremea comunismului!”. Când ar fi trebuit să plece Mirel Rădoi de la națională: ”S-a lăsat angrenat în mizerie”

2 săptămâni in urmă 20

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Florin Prunea consideră că Mirel Rădoi trebuia să plece încă din primăvară, după înfrângerea din Armenia, însă nu pentru că nu ar avea calități de selecționer și antrenor, ci pentru modul în care a fost tratat de Federație.

Florin Prunea, despre situația de la echipa națională

Circul ăsta, plec, nu plec, mă întorc... Îmi pare rău pentru Mirel că s-a lăsat angrenat în toată mizeria asta. El trebuia să plece după meciul cu Armenia, sunt convins că va ajunge un mare antrenor.

L-au lăsat singur, l-au tratat ca pe vremea comunismului. 'Ia vino tu și dă o dare de seamă, să te judece Comitetul Executiv'. De asta a anunțat că pleacă atunci, 100%”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport Special.

În același timp, Florin Prunea a ținut să sublinieze că România are nevoie de un selecționer cu mai mare experiență pentru a obține performanțe.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Mie îmi place de Mirel, dar trebuie să capete experiență, trebuie să stea zi de zi lângă jucători. La echipa națională, contează și cum respiri. Nea Mircea (n.r. Mircea Lucescu) ne simțea dacă suntem în formă de la trezire.

Nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu), la fel. Luați toate echipele naționale calificate, veți vedea că toate au antrenori cu experiență. La noi, au luat în derizoriu meseria de antrenor”, a spus Florin Prunea.

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea, FRF speră să-l întoarcă

După meciul cu Liechtenstein, Mirel Rădoi a anunțat că nu va rămâne la echipa națională.

Federația Română de Fotbal speră, totuși, în continuare ca Mirel Rădoi să rămână, iar, în acest sens, va fi organizată o ședință cu antrenorul, directorul tehnic Mihai Stoichiță și președintele Răzvan Burleanu.

Etichete: florin prunea , mirel radoi , selectioner romania
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă