Ca la noi, la nimeni! Bărcile olimpice ale lotului național paralimpic, participante la Rio de Janiero, au fost furate. La cât este preconizată paguba | EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 15

Kaiace speciale de paracanoe, bărci de 5,2 metri, au fost furate lotului național paralimpic. Mai mult ca sigur ambarcațiunile au dispărut cu tot cu huse din localitatea Gruiu.

Mihaela Lulea, copropietară la terenul de pe care au fost furate, este campioană europeană și de 5 ori medaliată cu argint și de 5 ori medaliată cu bronz la Mondiale. Cu aceste bărci, Iulian Șerban a fost de 5 ori campion european si de 4 ori campion mondial, acesta decedând pe 6 ianuarie.

Campioana a stat de vorbă cu ProSport și ne-a dat mai multe amănunte despre furtul comis.

Bărcile olimpice ale lotului național participante de la Rio de Janiero au fost furate! La cât este preconizată paguba

„Eu nu mă aflu în localitate. Am fost doar informată de dispariția acestor bărci. La poliția din Gruiu nu știe nimeni nimic din ce s-a întâmplat. Cu aceste bărci s-a concurat la Rio.

Nu știu dacă la cum se mișcă lucrurile va fi găsit făptașul. Valoarea ambelor ambarcațiuni se ridica la 8000 de euro. Ne-am dori ca politia sa deschidă cât mai curând o ancheta pe marginea acestui furt.

Exista camere de supraveghere pe drumul principal. Dacă ar fi cineva interesat sa descopere hotul ar lua acele camere sa verifice înregistrările. Dar politia susține ca nu exista astfel de camere”, a declarat Mihaela Lulea pentru Prosport.

I liked a @YouTube video https://t.co/WACIaFnVjz Mihaela Lulea – Performanta la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro 2016 cu

— Stoica Vasile (@Vasilicas) September 2, 2016

Mihaela Lulea (40 de ani) a suferit amputarea piciorului drept după ce la vârsta de 12 ani a fost victima atacului unei ursoaice, la Grădina Zoologică din Timişoara. Lulea practică para-canoe din 2006 şi este multimedaliată în competiţiile internaţionale.

La Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro au participat peste 4.300 de sportivi din peste 160 de ţări, România fiind reprezentată atunci de 12 sportivi care au adus medalii.

The post Ca la noi, la nimeni! Bărcile olimpice ale lotului național paralimpic, participante la Rio de Janiero, au fost furate. La cât este preconizată paguba | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă