”Ca la arhitectură”. Gheorghe Hagi a explicat de ce nu se poate vorbi despre o ”reconstrucție” la echipa națională

1 săptămână in urmă 17

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Gheorghe Hagi, în schimb, căruia Ionel Dănciulescu i-a cerut să preia echipa națională, consideră că nu poate fi vorba despre o ”reconstrucție”, ci despre o ”construcție”, despre startul unui proiect cu totul nou.

Gheorghe Hagi a explicat de ce nu se poate vorbi despre o ”reconstrucție” la echipa națională

În ultimii 10-15 ani nu au existat performanțe, trebuie să construiești, că nu mai există temelie, ca la arhitectură, nici baza nu mai există?

Ce să reconstruiești? Că a căzut totul! Trebuie să construiești de la capăt, tot, trebuie un proiect foarte mare”, a declarat Gheorghe Hagi, la emisiunea Liga Digisport.

Gheorghe Hagi a reacționat și după ce Ionel Dănciulescu i-a cerut să vină și să ”salveze” echipa națională.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Eu v-am zis ce gândesc. Restul nu depinde de mine. Eu sunt doar unul dintre cei care iubesc România. Ca să faci acest proiect mare trebuie să-i aduci pe cei mai buni, care știu cu ce se mănâncă fotbalul. Avem tineri foarte talentați, dar trebuie să-i ajutăm”, a spus antrenorul de la Farul Constanța.

FRF speră ca Mirel Rădoi să rămână la echipa națională

După meciul cu Liechtenstein, câștigat cu 2-0, ultimul din preliminariile Cupei Mondiale, Mirel Rădoi a anunțat că nu va rămâne la echipa națională.

Federația Română de Fotbal speră, totuși, în continuare ca Mirel Rădoi să rămână, iar, în acest sens, va fi organizată o ședință cu antrenorul, directorul tehnic Mihai Stoichiță și președintele Răzvan Burleanu.

Etichete: gheorghe hagi , selectioner romania , proiect echipa națională
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă