Ca în Vestul Sălbatic! Ce s-a întâmplat, de fapt, la Cluj, unde bodyguarzii patronului s-au bătut cu oamenii de la club

1 lună in urmă 33

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Farul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Bodyguarzii ar fi lovit mai mulţi oficiali ai clubului la CFR Cluj

Mai mulţi bodyguarzi, recunoscuţi ca fiind ai patronului Ioan Varga, au ajuns la vestiare şi acolo unde s-au împărţit pumni mulţi. Bătaia ar fi fost pornită de la un conflict verbal dintre juristul clubului Ioan Ivaşcu şi un fost masor de la echipă. Cearta ar fi pornit de pe tunel şi a continuat în biroul lui Marian Copilu, unde a pornit bătaia. Iniţial s-a vehiculat că totul a avut loc în vestiare, dar incidentul a fost în biroul preşedintelui.

Bătaia a fost mult mai gravă decât o simplă îmbrânceală şi din informaţiile digisport.ro în această dimineaţă cel puţin o persoană lovită şi-a scos certificat medico-legal.

Masorul l-ar fi sunat pe Varga să-i spună că a fost lovit, iar acesta şi-ar fi trimis bodyguarzii. Cel mai şifonat din întâlnirea cu oamenii lui Varga ar ieşit Ioan Ivaşcu, 

Antrenamentul echipei este programat la ora 11:00, şedinţă tehnică pe care Marius Şumudică ar trebui să o conducă deoarece demiterea s-a făcut doar prin presă, nu şi printr-un anunţ oficial.

Numai că după scenele de azi-noapte, în care inclusiv jucători care s-au băgat să calmeze lucrurile au fost loviţi, în semn de protest cei mai mulţi dintre fotbalişti nu vor să participe la antrenament.

Joi noapte, Radu Naum anunţase la Fotbal Club că Marius Şumudică şi Marian Copilu au fost daţi afară de la CFR.

Galerie Foto

Dan Petrescu - antrenor şi Dani Coman - preşedinte sunt oamenii care i-ar înlocui pe Marius Şumudică şi Marian Copilu la CFR Cluj

Numele vehiculat intens în ultimele zile că l-ar înlocui pe Marius Şumudică pe banca tehnică a CFR-ului este Dan Petrescu. Ioan Varga s-ar fi înţeles de mai multă vreme cu "Bursucu'" să revină, însă această mutare ar fi fost imposibilă câtă vreme Marian Copilu rămânea preşedinte. Copilu şi Petrescu erau certaţi atât de rău pe finalul mandatului lui Dan încât nici nu-şi mai vorbeau.

Dani Coman, actualul preşedinte de la Hermannstadt, ar fi omul care l-ar înlocui pe actualul preşedinte. Acesta din urmă a anunţat azi noapte, tot pe surse, că el demisionează, însă Varga ar fi ţinut să precizeze că el l-a dat afară, însă nici el n-a oferit vreo declaraţie.

Chiar dacă Varga şi Copilu aveau o relaţie cu totul specială, patronul ar fi ales să sacrifice prietenia dintre ei pentru a face la echipă schimbările pe care le consideră obligatorii.

Varga, nervos că nu a primit de la Ivaşcu anexele de la contractul lui Marius Şumudică

Decisiv în ruperea relaţiilor ar fi fost faptul că Varga a cerut de mai multe ori anexele la contractul lui Şumudică, dar actele nu au ajuns în posesia lui.

Tensiunile din ultima vreme au fost alimentate şi de situaţia financiară, care nu este deloc roză. Jucătorii au restanţe financiare de aproape trei luni şi nu este foarte clar când li se vor plăti banii. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, dar de fiecare dată lucrurile s-au rezolvat în cele din urmă.

Etichete: marius sumudica , dan petrescu , sumudica demis , ioan varga
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă