Bursa Pariurilor: strategie pe goluri în prima repriză

1 lună in urmă 2

Episodul cu numărul 36 din Bursa Pariurilor, cel mai de succes proiect video din România pe această nișă de ponturi pariuri sportive, are subiecte foarte interesante pentru pariori, însoțite de recomandări și explicații din domeniu. Ca de obicei, Carmen Mandiș (jurnalist sportiv ProSport) îi are alături pe Adi Dobre (comentator sportiv Eurosport) și Cătălin Mihalache (redactor șef cota2.ro).

În cadrul rubricii Lecția de Pariuri, expertul Betfair Exchange (cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume)  a explicat pe înțelesul tuturor, într-un tutorial cu captură de ecran, cum anume se poate aplica o strategie pe goluri în prima repriză aplicată în meciuri de fotbal. Pe termen lung, cu cât stăpânirea acestor tehnici este mai bună, și profiturile vor fi mai mari pentru pariori.

VEZI aici episodul din această săptămână al emisiunii Bursa Pariurilor

În cadrul rubricii TOP Recomandări, au fost analizate 5 meciuri tari din acest weekend, pentru care Cătălin a oferit și recomandări de pariere ale căror valoare medie este aproximativ cota 2 și care vă pot fi utile pentru a vă spori șansele de câștig:

FCSB vs CFR Cluj Lyon vs PSG AZ Alkmaar vs PSV Eindhoven Braga vs Benfica Besiktas vs Fenerbahce

Nu lipsește rubrica Biletul Etapei în care vă este prezentat un cupon de pariuri format din selecții interesante care vă pot ajuta să vă alcătuiți singuri biletul zilei. Cota finală a biletului este 30, iar dacă se pierde un singur meci de pe bilet, miza este returnată.

În final, cireașa de pe tort este rubrica Duel de Pronosticuri în care Adi Dobre și Cătălin Mihalache oferă predicții de tip scor corect pentru toate cele 5 meciuri analizate în cadrul emisiunii, împreună cu un concurs lansat pentru toți cei care urmăresc emisiunea.

VEZI aici episodul din această săptămână al emisiunii Bursa Pariurilor

The post Bursa Pariurilor: strategie pe goluri în prima repriză appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă